2018 YILI EMLAK VERGİSİ 1. TAKSİT ÖDEMELERİ 31 MAYIS PERŞEMBE SONA ERİYOR

2018 YILI EMLAK VERGİSİ 1. TAKSİT ÖDEMELERİ 31 MAYIS PERŞEMBE SONA ERİYORGülnar Belediyesi 2018 yılı Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2018 Perşembe günü sona erecek. Gülnar Belediyesi, 31 Mayıs Perşembe günü sona erecek olan 2018 yılı emlak, çevre temizlik (ÇTV) ve ilan-reklam vergilerinin birinci taksit ödemelerinde, vatandaşların sorun yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda uyardı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, mükelleflerden gecikme zammına maruz kalmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini istedi.
Toplanan vergilerin, halkımıza hizmet olarak geri döneceğini belirten Başkan Günel; “Mükelleflerimiz belediyeye olan vergi borçlarını Gülnar Belediyesi www.gulnar.bel.tr adresinden öğrenebilirler. Bunun yanı sıra isteyenler, belediyemiz veznesinden ve web sitemizden ödemelerini kredi kartı ile de yapabilirler” dedi.