Gülnar Belediyesi Olarak 4. Eğitim Şenliğinde Yerimizi Aldık

Gülnar Belediyesi Olarak 4. Eğitim Şenliğinde Yerimizi Aldık Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda Basın, Yayın ve Halkla ilişkiler olarak bu hafta, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesinde düzenlenen 4. Eğitim Şenliğinde standımızı açtık. Öğretmen, öğrenci ve programa katılan tüm vatandaşlarımızla yakından ilgilenip istek ve şikayetlerini not aldık. Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Gülnar Belediyemiz tarafından yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirdik.
Gülnar Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler olarak her hafta Cuma günü Pazaryerinde standımızı açıp vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinleyip çözüm üretmeye devam edeceğiz.