Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Yardımlarında Hız KesmiyorGülnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmet veren "Çanakkale Şehitleri Gıda ve Giyim Bankası" , mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardım hizmetlerini sürdürüyor. Özellikle Mahalleye dönüşen köylerde yardıma muhtaç vatandaşlar tespit edilerek, öncelikli ihtiyaçları karşılanıyor.
EŞYA, GIDA VE KIYAFET YARDIMI YAPILDI
Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda, Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası personelleri tarafından Emirhacı Mahallemizde ihtiyaç sahibi vatandaşımızın eski eşyaları yenileri ile değiştirilerek ve ortam temizlenerek yeni yaşam ortamı oluşturuldu. Ayrıca gıda ve kıyafet yardımları da yapıldı.
BİZE GELEMEYENE BİZ GİDİYORUZ
Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası kurulduğu günden bu güne yoğun bir şekilde çalıştığını kaydeden Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, “Gülnar Belediyesi olarak bizim işimiz bize gelemeyen vatandaşın ayağına hizmet vermektir. Engelli, yaşlı, maddi durumu iyi olmayan ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit şekilde hizmet veriyoruz. Biz vatandaşın evine, gönlüne gidiyoruz. Önemli olan vatandaşın gönlüne dokunmak, hayır dualarını almaktır” dedi.