Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Yardım Elini Uzatmaya Devam EdiyorGülnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmet veren "Çanakkale Şehitleri Gıda ve Giyim Bankası" ile yüzlerce kişiye yardım eli uzatılıyor.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Gülnar İshaklar Mahallesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşarak gıda ve eşya ihtiyaçlarını karşıladılar. Mahalle sakinlerinden İki ailenin ev eşyaları yenilenerek daha yaşanılabilir bir alan oluşturuldu.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Gülnar Belediyesi çatısı altında hizmet veren gıda ve giyim bankası ile her ay onlarca kişiye yardım eli uzattıklarını belirtirken, bu tür sosyal hizmetleri aralıksız sürdüreceklerini söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: " Gülnar'lı hemşehrilerimizin çok hayırsever olduğunu, sosyal konulara önem verdiğini görüyorum. Geçmişimize, kültürümüze, medeniyetimize bağlı bir ülke olarak, sadece ekonomik kalkınma, sadece refah seviyesinin yükseltilmesi değil, toplum için yapılan işlere de önem veriyoruz. "Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ve Yardımlaşma Bankası yardım merkeziyle sosyal yardımlaşmayı güçlendirici, alan el ile veren elin birbirini görmediği, her şeyin kayıt altında tutulduğu bir sistem oluşturduk. Açtığımız yardım merkezinde hiçbir siyasi amaç gütmeden, ayrım yapmadan yardıma muhtaç herkese yardım ediyoruz. Yardımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’dedi.