Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamız Çocuklarımızın Yüzünü GüldürdüGülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları ile 2015 yılında hizmete açılan Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma bankamız çalışanları tarafından bu yıl 11. Düzenlenen Gezende Erik festivalinde çocuklara hediyeler verildi.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Günel; “Bankamıza yapılan yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşımız ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun onlara ulaştırmaya devam ediyoruz. Bizler yardımlarımızı yaptıkça çok şükür depolarımızda yardımseverlerimizin duyarlılığı ile dolup taşıyor. Bizler her fırsatta bu tür hediyelerimizle de geleceğimizin teminatı çocuklarımızın da yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz. Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz” dedi.