İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM AMAÇLI "YARDIM MERKEZİ" KURULACAK

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM AMAÇLI "YARDIM MERKEZİ" KURULACAKGülnar Belediyesi’nin şubat ayı meclis toplantısında ihtiyaç sahiplerine yardım amaçlı bir yardım merkezi kurulması kararlaştırıldı. Kurulacak yardım merkezinde her türlü giyim-gıda ve hatta gelinliğine varıncaya kadar her türlü ihtiyacın burada toplanıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hedefleniyor.
Konu ile ilgili belediye meclisine bilgi veren Gülnar Belediye Başkanı AhmetGünel; "Kuracağımız yardım merkezinde sosyal yardımlaşmayı güçlendirici, alan el ile veren elin birbirini görmediği, her şeyin kayıt altında tutulduğu bir sistem oluşturmayı hedefliyoruz." dedi. Kurulacak yardım merkezinde hiçbir siyasi amaç gütmeden, ayrım yapmadan tüm Gülnar’a hizmet edileceğini belirten Başkan Günel, belediye meclisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.