Mersin Üniversitesi Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni GerçekleştiMersin Üniversitesi Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik yılı Mezuniyet töreni gerçekleşti.
Program Gülnar Hükümet Konağı önünde çelenk koyma töreni ile başladı. Öğretim elemanları ve öğrencilerin geçit töreni ardından Gülnar Mesire alanında diplomaların takdimi yapıldı.
Mezuniyet törenine; Belediye Başkanımız Ahmet Günel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özkan Çömez, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Dumrul, Gülnar SGK Müdürü Nihat Kurşun, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hülya Metin Gübür, Öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Mezuniyet töreninde konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Günel; “Bugün burada diplomalarını alan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve gelecek hayatlarında başarılar dilerim. Gülnarımızı ve Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulumuzun ismini Kanal33 Aracılığı ile inşallah tüm dünyaya tanıtacağız” dedi.
Konuşmalarının ardından okul birincisi öğrencimize ödülü Belediye Başkanımız Ahmet Günel tarafından, okul ikincisi öğrencimize ödülü Yüksekokul Müdürü Prof. Dr Hülya Metin Gübür tarafından ve okul üçüncüsü öğrencimize ödülü İlçe Jandarma Komutan Özkan Çömez tarafından verildi. Başkanımız Ahmet Günel, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hülya Metin Gübür hanımefendiye çiçek ve plaket takdim etti.
Programda mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından diploma takdimleri yapıldı. Öğrencilerin havaya kep atması ve sonrasında verilen kokteyl ile son buldu.