MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜNEL’E ZİYARET

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜNEL’E ZİYARETGülnar Mahalle Muhtarlarımız Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Muhtarlarla Gülnar merkez ve mahalleleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve yapılabilecek hizmetler hakkında konular ele alındı.
Muhtarlarımız mahallelerinde yapılan yatırım ve gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür ettiler.
Mahalle muhtarları ile bir bütünlük, dayanışma ve istişare içinde çalıştıklarını belirten Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, yatırım ve hizmetlerin planlanmasında ve yerine getirilmesinde mahalle muhtarlarının büyük önemi olduğunu söyledi. Başkan Günel,  bu tür ziyaret ve teşekkürlerin çalışanlara moral verdiğini sözlerine ekleyerek ziyaretlerinden dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür etti.