GÜLNAR BELEDİYE PERSONELİNE KIRMA ELEME TESİS OPERATÖRLÜĞÜ SEMİNERİ VERİLDİ

GÜLNAR BELEDİYE PERSONELİNE KIRMA ELEME TESİS OPERATÖRLÜĞÜ SEMİNERİ VERİLDİ Gülnar Belediyesi ve Gülnar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle Gülnar Belediyesine bağlı taş ocağında çalışan ve Gülnarlı diğer kursiyerlere Kırma - Eleme (Konkasör) Tesis Operatörlüğü - Bakımcılığı Kursu ve Saha Uygulamaları semineri belediye ait kum ocağında Eğitimci A sınıfı İş güvenliği Uzmanı Maden Yüksek Mühendisi Özkan Tanacıoğlu tarafından verilerek operatörlük belgesi verilmesi sağlandı.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Maden Yüksek Mühendisi Özkan Tanacıoğlu; bölgemizde bu tür iş yerlerinde çalışan işçilerimize eğitimler vererek yeni meslekler edinmelerini sağlıyoruz. Bu sayede işçilerimize istihdam imkanı sağlıyoruz dedi.