GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL: 4. YIL TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTIMIZA BÜTÜN HALKIMIZ DAVETLİDİRMersin’e Hizmette 4. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı bugün Saat:16.00’da Dosteli Market Önünde Yapılacaktır.
Hizmet; memleket aşkı, bu memleketin insana olan gönül bağı ve aidiyet duygusuyla yapılırsa yerini bulur. Bu hedefle Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde 30 Mart 2014'te başladığımız hizmet maratonunda 4 yılı tamamladık.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın katılımları ile 6 Nisan 2018 Cuma (bugün) günü saat 16.00’da Gülnar Aşağı Çarşı Dosetli Market önünde Mersin Büyükşehir Belediyemizin göreve geldiğimizden bu yana Mersin'e Üretken Belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlerin Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. Toplantıda; Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamazın katılımları ile yapılan hizmetlerin tanıtımı, Dosteli Marketin hizmete açılışı, Dershanemizin açılışı, Üçoluk ve Halifeler Mahallelerimize yapılan içme suyu terfi hatlarının açılışları ve Meski Gülnar Şube Müdürlüğümüzün Teknik Hizmetler Binası temel atma töreni yapılacaktır. Tüm Gülnar’lı hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.