PAZAR YERİNE ÇINAR AĞAÇLARI DİKİLDİ

PAZAR YERİNE ÇINAR AĞAÇLARI DİKİLDİGülnar Belediyesi, Kapalı Pazar yerinde ağaçlandırma çalışması yaptı. Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kapalı Pazar yeri alt tarafına 50 adet çınar ağacı dikimi gerçekleşti.
Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; “Bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte ağaçlandırma çalışmalarımıza yenilerini ekledik. Kapalı Pazar Yerinin alt kısmında bulunan alana 50 adet çınar ağacı diktik. Bizler ‘dikilecek bir fidan insan yaşamını değiştirir’ düşüncesiyle hareket ediyoruz ve doğaya yeşile önem veriyoruz. İnşallah toprakla buluşan fidanlar boy verdiğinde vatandaşlarımızın yazın gölgesinden yararlanacağı bir alan ortaya çıkacak. Belirlenen alanlarımızda ağaçlandırma ve çevre düzenlemelerimiz devam edecektir” dedi.