TRT Ekibinden Başkan Günel’e Ziyaret

TRT Ekibinden Başkan Günel’e ZiyaretTRT Çukurova Bölge Müdürü Sabahattin Kahraman, Program Yapımcısı Esra Eşkinat, Yönetmen Muhammer Kömeçoğlu, Mersin Üniversitesi Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Koray Gidirişlioğlu ve TRT Genel Müdürlüğü İç Yapım Ekibi, Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i makamında ziyaret ettiler. TRT ekibinin hazırlayacağı belgesel için kendisi de Şehit torunu olan Belediye Başkanımız Ahmet Günel, TRT’ye röportaj verdi.

Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel açıklamasında; “Geçen yıl ‘102 Çanakkale Şehidi Torunu, Şehit Dedeleriyle Buluşuyor’ projesi kapsamında 102 şehit torunu, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yıldönümünde dedeleriyle buluşturmuştuk. Bu kapsamda oradaki duygusal anlarımızı ve anılarımızı TRT ekibi ile paylaştık. Ziyaretlerinden dolayı TRT ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

TRT Çukurova Bölge Müdürü Sabahattin Kahraman, Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e plaket takdiminde bulundu.