TÜM HALKIMIZI ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA VE ZEYTİN DALI OPERASYONU DESTEK PROGRAMINA BEKLİYORUZ

TÜM HALKIMIZI ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA VE ZEYTİN DALI OPERASYONU DESTEK PROGRAMINA  BEKLİYORUZPROGRAM;
• 16 Mart 2018 Cuma Günü saat 12:30 -13:30 saatleri arasında İlçe Müftülüğü tarafından merkez Ulu Camiinde dua ve mevlit programı organize edilmesi.
• 16 Mart 2018 Cuma günü 13:30 - 14:00 saatleri arası Merkez camiinden başlayacak Ayyıldızlı bayraklarımızla tüm halkımızın katılımıyla şehitlerimizi anma ve zeytin dalı operasyonuna destek yürüyüş korteji düzenlenecektir.
• 16 Mart Cuma günü Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde saat 14.15'de tören yapılacaktır.
• Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması.
• Programda öğrencilerimiz tarafından şiir ve gösteri yapılması,
• İlçe Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR'ün ve protokolün konuşmaları.
-Zeytin Dalı Afrin operasyonunda bulunan güvenlik güçlerine İlçemizde toplanan badem ve üzümlerin gönderilmesi.