ÜZÜM VE BADEMLERİMİZ AFRİN’DEKİ MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN GÖNDERİLECEK

ÜZÜM VE BADEMLERİMİZ AFRİN’DEKİ MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN GÖNDERİLECEKGülnar Kaymakamlığı himayesinde Gülnar Belediyemiz tarafından organize edilen, AFRİN operasyonuna manevi destek sağlamak adına İlçemiz genelinde başlatılan proje kapsamında Belediyemizde toplanan üzüm ve bademler gönderilmeye hazır. Paketlerimizin Afrin’deki Mehmetçiklerimize gönderilmesi için kamyonlarımıza yüklemelerimiz gerçekleşti. Yarın yapılacak olan programın ardından kamyonlarımız Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için yola çıkacak.
Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL yaptığı açıklamada;’’ Gülnar Kaymakamlığımız himayesinde Belediyemiz tarafından organize edilen ve halkımızın bizlere ulaştırdığı badem ve üzümlerimizin paketleme işlemi bitti. Yarın yapılacak olan programın ardından kamyonlarımız konvoy halinde yola çıkacak. Allah kazasız belasız ulaştırmayı nasip etsin. Allah Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun. Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için başlatılan badem ve üzüm projesine destek veren bütün personellerime ve vatandaşlarımıza bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.