GÜLNAR’DA BOZULAN YOLLARDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

GÜLNAR’DA BOZULAN YOLLARDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYORMersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gülnar ilçesinde yürütülen asfaltlama çalışmasında Ayvalı Mahallesi Ankara Caddesi anayolunda sıcak asfalt çalışması yapıldı. Anayolda bozulan yerler sıcak asfalt ile kaplanırken, yol görüntü kirliliği, çukurlardan ve tümseklerden arındırılmış oldu. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel,’’ Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Gülnar Belediyemiz el ele vererek ilçemizin sorunlarını teker teker çözüyoruz. Bu çalışma ile burada oluşan görüntü kirliliğini bozuk yolu ortadan kaldırmış olduk. Gülnar’a hizmetler konusunda hiçbir ayrım yapmadan bizlere her zaman destek olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.