Belediye Personelinden Başkan Günel’e Doğum Günü Sürprizi

Belediye Personelinden Başkan Günel’e Doğum Günü SürpriziGülnar Belediyesi çalışanları, Belediye Başkanı Ahmet Günel’e doğum günü nedeniyle sürpriz kutlama düzenledi.
Doğum Günü Sürprizi sonrasında açıklama yapan Başkan Günel "Bugün, gece gündüz demeden şehrimize ve milletimize hizmet ettiğim bir yaşı daha gönül rahatlığıyla geride bırakıyorum. Bu manada doğum günümü tebrik eden ve güzel dileklerde bulunan tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Rabbim bu güzel ülke ve güzel insanları için hayırlı işlerde geçireceğimiz sağlıklı ömürler nasip etsin. Allah hepinizden binlerce kez razı olsun. Bu arada büyük bir incelik göstererek güzel bir doğum günü sürprizi hazırlayan mesai arkadaşlarımıza minnet duyuyor, teşekkür ediyorum."dedi.