GÜLNAR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ VE ÖĞRENCİLERİ BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİLERGülnar Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Mercan ve öğrencileri Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i makamında ziyaret ettiler. Okul Müdürü ve öğrenciler, Belediye Başkanımıza Türk Bayrağı hediye ettiler. Ziyaret hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mercan, Gülnarlı bir hayırsever tarafından temin edilen Türk Bayraklarını projelendirerek Başta İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemiz olmak üzere olmak üzere kamu kurumlarına hediye ettiklerini belirtti.

Belediye Başkanımız Ahmet Günel ise, ziyaretlerinden dolayı okul müdürüne ve öğrencilere teşekkür ederek, bizler her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Sizlerin istekleri her zaman bizler için önceliklidir. Hediyeniz Türk Bayrağı için ise ayrıca teşekkür ediyorum. Bu günlerde her zamankinden daha fazla birbirimize kenetlenmeliyiz. Hep beraber bir şekilde ay yıldızlı bayrağın altında ilelebet yaşamayı Allah bizlere nasip etsin dedi.