Gülnar Samiye Naim Eğitim Vakfı İlk ve Orta Okulu Açılışı Gerçekleşti.

Gülnar Samiye Naim Eğitim Vakfı İlk ve Orta Okulu Açılışı Gerçekleşti.Gülnar Samiye Naim Eğitim Vakfı ilk ve Orta Okulu Açılışı Gerçekleşti.
Ankara Samiye Eğitim Vakfı Başkanı Filiz Doğanay’ın katılımıyla gerçekleşen açılışa ;İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör, Belediye Başkanı Ahmet Günel, MHP Gülnar İlçe Başkanı Yüksel Çelik,İlçe Emniyet Amiri Ramazan Dumrul ,İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çömez,İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, Şube Müdürleri Turgut Önge ,Hüseyin Kadim , Büyükşehir Koordinasyon Müdürü Mustafa Yüzer ,Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel böyle bir eğitim kurumunu Gülnarın örgencilerine kazandıran yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Samiye Sakaryalı’ya  Cenab’ı Allah’tan Rahmet kederli ailelerine başsağlığı diler, vakıf Başkanı Filiz Doğanay’a teşekkür ederim dedi.