Samiye SAKARYALI Anıldı

Samiye SAKARYALI Anıldıİlçemize eğitim kurumları yapımında büyük desek veren Samiye Naim Eğitim Vakfı kurucusu Samiye SAKARYALI Gülnar’da düzenlenen törenle anıldı. Anma programına  Ankara Samiye Eğitim Vakfı Başkanı Filiz Doğanay’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör, Belediye Başkanı Ahmet Günel ve daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.
Anma programının ardından, Samiye Naim Eğitim Vakfı Başkanı Filiz Doğanay ve eşi Selami Doğanay, İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör, Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut ve Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Elmas ile birlikte Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Ahmet Günel, ziyaretlerinden dolayı Samiye Naim Eğitim Vakfı Başkanı Filiz Doğanay ve eşi Selami Doğanay’a teşekkür etti ve plaket takdim etti. Daha sonra Gülnar Belediyesi Çanakkale Gıda Giyim ve Yardımlaşma Bankasında ve Mesire alanında incelemelerde bulundular.