POYRAZ TAYFA İŞ BAŞINDA

POYRAZ TAYFA İŞ BAŞINDAMersin Süper amatör ligde mücadele eden Gülnar Belediye Spor 23. Hafta mücadelesinde kendi evinde ağırladığı Tarsus Kanal Spor’u 5-2 mağlup etti. Ligin bitimine 3 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Gülnar Belediye Spor oyuncuları ve taraftarı Poyraz Tayfa grubu Afrin’deki Mehmetçiklerimize manevi destek vermek amacıyla maça Türk Bayrakları ile çıktılar.
Maça hızlı başlayan Gülnar Belediye Spor maçın henüz başında 9. Dakika da Yaşar Bayergi’nin golü 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra goller yağmur gibi gelmeye başladı. Taraftarının da desteğini de arkasına alan Gülnar belediye Spor, 22’de Gökhan Dikilidal, 28’de Yaşar Bayergi, 31’de Gökhan Dikilidal ile skoru 4-0 yaptı. 34’de rakip takımdan Sinan Öğüt’ün gölünü engel olamadı ve skor 4-1 oldu. 39’da Samet Tor’un gölü ile skor 5-1 oldu ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında ise Tarsus Kanal Spor, 54’de önder Yılmaz ile umutlansa da, Gülnar Belediye Spor yakaladığı bir çok gol pozisyonundan yararlanamayınca maç 5-2 Gülnar Belediye Spor’un üstünlüğü ile tamamlandı.