OKULLARA PARKE HİZMETİMİZ DEVAM EDİYOR

OKULLARA PARKE HİZMETİMİZ DEVAM EDİYORGülnar Belediyesi parke ekibi Gülnar Anadolu Lisesi bahçesine parke taşı döşeme işi ve çevre düzenlemesi yaptı. Konu ile ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL; “Belediye olarak eğitime önem veriyoruz. Okullarımız bizlerden bir şey talep ettiğinde ihtiyaçlarını elimizden geldiğinde halletmeye çalışıyoruz. İhtiyacı olan okullarımıza parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Yağışlı havalarda oluşan çamur nedeniyle öğrencilerin kullanabileceği alanların daralması ve görüntü kirliliğine sebep olması nedeniyle okul bahçelerine kilitli parke taşı döşüyoruz. Okullarımızı modern ve uygun bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.