SAMİYE NAİM EĞİTİM VAKFI İLKOKULU VE ORTAOKULU BAHÇESİNE PARKE YAPILDI

SAMİYE NAİM EĞİTİM VAKFI İLKOKULU VE ORTAOKULU BAHÇESİNE PARKE YAPILDIGülnar Belediyesi parke ekibi Samiye Naim Eğitim Vakfı İlkokulu ve ortaokulu bahçesine parke döşedi. Konu ile ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL; “Belediye olarak eğitime önem veriyoruz. Okullarımız bizlerden bir şey talep ettiğinde ihtiyaçlarını elimizden geldiğinde halletmeye çalışıyoruz. İhtiyacı olan okullarımıza parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Öğrencilerimiz toz ve çamur yerine tertemiz parke taşı üzerinde yürüsünler” dedi.
Okullara desteklerinin süreceğini belirten Başkan Ahmet Günel; okul bahçeleri bildiğiniz gibi öğrencilerimizin oyun alanlarıdır. Çocuklarımızın sağlığını ve okullarımızın görünümünü önemsiyoruz. Bu kapsamda Gülnar Samiye Naim Eğitim Vakfı İlkokulu ve Ortaokulu bahçesine parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi çalışması yaptık dedi.