GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL; PARKE ÇALIŞMALARIMIZ SARAY MAHALLESİNDE DEVAM EDİYORGülnar Belediyesi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gülnar Belediyesi parke ekibi Saray Mahallesi Şaşkın Sokak’ta İlçe Müftülüğü yolunda kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışması başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel, “Belediyemiz tarafından Saray Mahallesi Şaşkın Sokak’ta İlçe Müftülüğü yanında kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan çalışmalarla dar ve bozuk yol daha estetik bir görünüme kavuşmuş olacak. Gülnar’ımızın güzel bir ilçe olması için ekibimizle beraber çalışıyoruz. Ben ve ekibimin ortak hedefi Gülnar’ımızı güzel bir yayla kenti yapmak. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz”dedi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in yakından takip ettiği mahallelerde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.