ÜZÜM VE BADEMLERİMİZ AFRİN’DEKİ MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN PAKETLENİYOR

ÜZÜM VE BADEMLERİMİZ AFRİN’DEKİ MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN PAKETLENİYORGülnar Kaymakamlığı himayesinde Gülnar Belediyemiz tarafından organize edilen, AFRİN operasyonuna manevi destek sağlamak adına İlçemiz genelinde başlatılan proje kapsamında Belediyemizde toplanan üzüm ve bademlerin paketlenmesine başlandı. Paketleme yapan personellerimizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL, Gülnar Kaymakamlığımız himayesinde Belediyemiz tarafından organize edilen ve halkımızın bizlere ulaştırdığı badem ve üzümlerin personellerimiz tarafından paketleme işlemi yapılmaktadır. Paketleme yapan personellerimizi ziyaret ederek bizlerde paket yapımında yardımcı olduk. Allah Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun. Bütün personellerime bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız 15 Mart’a kadar badem ve üzümlerimizi bizlere ulaştırabilirler. Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için başlatılan badem ve üzüm projesine destek veren bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum dedi.
Başkan GÜNEL ayrıca, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de teröre karşı mücadele eden Mehmetçiğimize manevi destek olmak ve yaklaşan Çanakkale Zaferimizin 103. Yıldönümü münasebeti ile bütün hemşerilerimizin ev ve işyerlerini Türk Bayrakları ile donatmasını istiyoruz dedi.