GÜLNARDAN AFRİNDEKİ ASKERLERİMİZE GÜLNAR ÜZÜMÜ VE BADEMİ DESTEK KAMPANYASI

GÜLNARDAN AFRİNDEKİ ASKERLERİMİZE GÜLNAR ÜZÜMÜ VE BADEMİ DESTEK KAMPANYASIGülnar Kaymakamlığı himayesinde, Gülnar Belediyesi organizasyonunda AFRİN operasyonuna manevi destek sağlamak adına İlçemiz genelinde başlatılacak proje ile belediye binasında toplanacak ve burada paketlenecek Gülnar üzümü ve bademleri , Askerlerimize yollanacaktır.

Tüm daire amirlerimizin, belediye personelimizin, öğretmenlerimizin, imamlarımızın, muhtarlarımızın, siyasi partilerimizin, sivil toplumkuruluşu örgütlerinin, iş adamlarımızın , derneklerimizin , kooperatiflerimizin , esnaflarımızın , vakıflarımızın, Gülnar Halkımızın bu anlamlı projeyi duyurmasını ve bu projeye maddi ve manevi katkı sağlamasını , Ayrıca tüm resmî kurum binalarının ve özel iş yerlerimizin , evlerimizin proje kapsamında bayraklarla donatılarak , askerlerimize toplanan üzüm ve bademlerle birlikte teslim edilmek üzere öğrencilerimizin mektuplar yazarak askerlerimize manevi destekte bulunmalarını sağlayalım.Tüm Halkımıza İlanen duyurulur.
Kampanya 15 MART 2018 e kadar sürecek olup , toplanan ürünler 18 MART 2018 ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMINDA törenle AFRİNE yollanacaktır.Ürünler Gülnar Belediye binasında toplanacaktır.
Türkiye Cumhuriyeti Gülnar Kaymakamlığı
Ayvalı Mahallesi Ankara Caddesi Hükümet Konağı 2. Kat-GÜLNAR/MERSİN
Telefon: (0324) 751 70 34- 751 70 02 - Fax : 751 72 79
GÜLNAR BELEDİYESİ