BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL; KÖSEÇOBANLI (AKSEKİ) MAHALLEMİZDEKİ YOL GÖÇÜĞÜ YAPILIYORKöseçobanlı (Akseki) Mahallesinde aşırı yağış nedeniyle oluşan yol çökmesine anında müdahale edildi. Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan ARICI ile birlikte yol çöküğünün bulunduğu bölgede incelemelerde bulundu. Yapılan çalışma hakkında ekiplerden bilgi alan Beleye Başkanımız Ahmet GÜNEL; Yolun tekrardan trafiğe açılabilmesi için Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışma yaptıklarını belirtti. Başkanımız Ahmet GÜNEL,  İnşallah en kısa sürede yolun tamamlanacağını ve trafiğe açılacağını belirtti.