BÜYÜKECELİ MAHALLESİNDE VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI YAPILDI

BÜYÜKECELİ MAHALLESİNDE VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI YAPILDIVatandaşlarımızla doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmak suretiyle vatandaşın istek, öneri ve şikayetlerini alıp değerlendirmek amacıyla Gülnar Kaymakamlığımız Başkanlığında düzenlenen Halk Toplantısı, Muhtarlar Toplantısı ve Güvenlik Toplantısı İlçe Kaymakamımız Ekrem GÜNGÖR Başkanlığında Büyükeceli Mahallemizde gerçekleşti. Toplantıya İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özkan Çömez, İlçe Emniyet Amir Vekili Komser Yardımcısı Ramazan Dumrul, Akkuyu NGS Temsilcileri, daire amirleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Büyükeceli halkı katıldı. İlçe halkımızın istek, öneri ve şikayetlerinin dinlendiği toplantıda ayrıca Muhtarlarla Gülnar merkez ve mahalleleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve yapılabilecek hizmetler hakkında konular ele alındı.