BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, İshaklar ve Yarmasu’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı ve Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer ile birlikte İshaklar ve Yarmasu Mahallelerinde incelemelerde bulundu ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.
Köylü vatandaşımızın her zaman belediyeye gelemediğini belirten Başkan Günel, bu yüzden vatandaşımızın ayağına kadar gelip vatandaşların dertlerini, sorunlarını ve önerilerini dinleyip, imkanları dahilinde çözmeye yada hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Günel, “Yoğun mesaimizden geriye kalan zamanlarımızda fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. İnşallah el birliğiyle Gülnar’ımızı ve mahallelerimizi en güzel yerlere taşıyacağız” dedi.

Vatandaşlar ise Başkan Günel’in mahallelerine kadar gelip sorunlarını yerinde dinlemesi ve yapılan hizmetler için Başkanımıza teşekkür ettiler.