BAŞKAN GÜNEL: EMITT 2018’DE YERİMİZİ ALDIK

BAŞKAN GÜNEL: EMITT 2018’DE YERİMİZİ ALDIKGülnar Belediyesi, bu yıl 22.si düzenlenen ve dünyanın en büyük 5 fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2018 fuarına katıldı. Gülnar’ımızın tüm değerleri ile tanıtılması amacıyla dünyanın en önemli tanıtım ve seyahat fuarlarında bir kez daha katılım sağlayarak Gülnar Belediyesi standımızı açtık.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel;  “Gülnar’ımızı tanıtım çalışmalarımız kapsamında EMITT Fuarı’na bu yıl dördüncü kez katılım sağladık. İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığımız EMİTT 2018 fuarında Gülnar'ın tüm güzelliklerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere tanıtacağız. Bütün hemşerilerimizi EMİTT 2018 fuarında standımıza bekliyoruz” dedi.