GÜLNAR BELEDİYE SPOR 5’DE 5 YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE SPOR 5’DE 5 YAPTIGülnar Belediye Spor 5'de 5 yaparak büyük bir başarıya imza attı. Son haftalardaki çıkışı sürdüren Gülnar Belediye Spor son olarak Cumartesi günü kendi evinde ağırladığı Mersin Orman Spor’u 2. yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek 5'de 5 yaptı.
İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta Gülnar Belediye Sporun golleri 55. dakika da Ramazan Şefik ve 70. dakika penaltıdan yeni transfer Okan Özdemir’den geldi.
Maçın ardından futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken maç sonu açıklamalarda bulunan Gülnar Belediye Spor Teknik Direktörü İbrahim Küçükışık; “Kendi saha ve seyircimiz önünde futbol oynamak mücadelemizi biraz daha üst seviyeye çıkarmamızı sağlıyor. Bu gün de taraftarımızın da desteği ile güzel bir oyunla rakibimizi 2-0 yendik. Hedefimiz bu güzel futbol ve galibiyet serisine devam ederek üst sıralarda yerimizi almak. Bütün Oyuncularımı kutluyorum. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.