BELEDİYEMİZ TARAFINDAN SAMİYE NAİM EĞİTİM VAKFI İLKOKULU VE ORTAOKULU’NUN BAHÇESİNE ÇEŞME YAPTIRILDIGülnar Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Samiye Naim Eğitim Vakfı İlkokulu ve Ortaokulunun bahçesine Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi işbirliğiyle yapılan sıcak asfaltın ardından şimdi de okul bahçesine Gülnar Beleyesi tarafından 8 adet çeşme yaptırıldı.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel;’’ Gülnar Belediyesi olarak eğitim ve öğretime büyük önem vermekteyiz. Elimizdeki olanaklar dahilinde ilçemizdeki tüm eğitim kurumlarımızın eksikliklerini giderme gayreti içerisindeyiz. Daha öncede Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Gülnar Belediyemiz işbirliğiyle okul bahçemize sıcak asfalt yapmıştık.Şimdide okul idarecilerimizin isteği üzerine okul bahçesine 8 adet çeşme yaptırdık. Gülnar Belediyesi olarak hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz’’dedi.
“BİZİ MUTLU ETTİ”
Okul Müdürü Osman Özkan ise belediyeler tarafından okulumuza yapılan hizmetler bizi mutlu ediyor dedi.
Özkan; "Okulumuzda 136 öğrenci eğitim öğretim görüyor. Teneffüslerde ve spor faaliyetlerinde çeşmemiz öğrencilerimize oldukça yararlı olacak. Sizlerin aracılığınızla Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür ediyorum” dedi.