LİGİN İKİNCİ DEVRESİNE GALİBİYETLE BAŞLADIK

LİGİN İKİNCİ DEVRESİNE GALİBİYETLE BAŞLADIKSon haftalardaki çıkışını sürdüren Gülnar Belediye Spor, bu hafta kendi evinde Erdemli Belediye Spor’u da yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Kendi sahasında yeni transferlerinin de oynadığı maçta rakibini 1-0 yenen Gülnar Belediye Spor taraftarını mutlu etti.  Yeni transferlerimiz Okan Özdemir, Samet Tor ve Hasret Baday bu hafta ilk kez forma giydi. Yeni transferimiz Samet Tor oynadığı mükemmel futbolla büyük takdir toplarken 70. Dakikada talihsiz bir sakatlık geçirdi ve oyunu tamamlayamadı. Maçta galibiyet golümüzü 60. Dakika Özal Arar kaydetti.
Maçın ardından futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken maç sonu açıklamalarda bulunan Takımımızın Teknik Direktörü İbrahim Küçükışık; kendi sahamızda kor kor bir mücadele sergiledik ve maçı 1-0 kazandık.. Maçımıza gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni transferlerimizin takımımıza katılmasında bizlerden desteğini esirgemeyen Başta Büyükşehir Belediye Başkanım Burhanettin Kocamaz ve Gülnar Belediye Başkanım Ahmet Günel’e çok teşekkür ediyorum. Hep beraber izledik ki biraz takımımıza sahip çıkılırsa bu takım her zaman başarıyı kovalar. Yeter ki büyüklerimiz ve özellikle de taraftarlarımız maçlarımıza gelsin ve bizlere destek olsunlar’’dedi.