GÜLNAR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ÜNÜVAR, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE BASIN MENSUPLARI İLE YEMEKTE BULUŞTU

Gülnar Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gülnar İlçesinde görev alan basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Gülnar Belediyesi Yörük Sofrasında gerçekleşen yemeğe, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, Gülnar’ın Sesi Gazetesi Sahibi Yalçın Taşlıalan, Türkiye Gazetesi Gülnar Sorumlusu Cahit Yanarışık ve Belediye Basını katıldı.
Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar; basın emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken başarılı çalışmaların devamını diledi. Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in toplantısı olması dolayısıyla temsilen toplantıya katıldığını belirten Başkan Ünüvar; Belediye Başkanı Ahmet Günel’in tüm basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını belirterek, başkanımız her zaman basınımızın yanındadır’’dedi.
Yemeğe katılan basın mensupları ise bu nazik davetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e ve Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar’a teşekkür ettiler.