Gülnar Belediyesi Personeline ‘’Nedir Bu Sosyal Medya’’ Projesi Kapsamında Seminer DüzenlendiGülnar Belediyesi ve Çukurova Belediyeler Birliği işbirliği ile belediye personeline yönelik “Nedir Bu Sosyal Medya” konulu seminer düzenlendi.
Gülnar  Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, meclis üyelerimiz ve Gülnar Belediyesi personelleri katıldı.
Mert Bingüllü’nün konuşmacı olduğu seminerde, katılımcılar sosyal medya kullanımı, amaçla, ve yararları hakkında bilgilendirildi.
Eğitimde, belediyelerde sosyal medyanın yararları ve teşkilatlanarak çalışmanın ne kadar önemli olduğu vurgusu yapıldı.