Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Yardımlarına Devam EdiyorBelediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaşılıp yardımlar iletiliyor.
Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası tarafından Gülnar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Diyabet Hastası öğrenciler için yapılan dinlenme odalarına oturma grubu yardımı yapıldı. Ayrıca Dedeler Aracalar Mahallesi ve Koçaşlı Mahallesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara eşya ve giyim yardımı yapıldı.
Yardım Bankamız sayesinde yardım yapılıp halktan büyük memnuniyet alınıyor. Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamız sayesinde ihtiyaç sahibi ile yardımsever vatandaşlarımız arasında bağ kurularak yardımlar ulaştırılıyor.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;’’ Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz. İhtiyaç sahibi vatandaşımız ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun onlara ulaşmaya devam edeceğiz. Bizler yardımlarımızı yaptıkça çok şükür depolarımızda yardımseverlerimizin duyarlılığı ile dolup taşıyor. Yardım severlerimizin; Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımları devam ettikçe bizde Gülnar Belediyesi olarak daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp yardımlarımızı devam ettireceğiz. Mağdur olan ailelerimize sahip çıkacağız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca bizim sesimiz soluğumuz olan Mersinliyim Mersine Sahip Çıkalım Diyenler Derneği'ne, Adem Burçin Özcan ve Kutlay Özcan tüm desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.