Gülnar Belediye Spor Tarsus Reşadiye Spor Karşısında 6-1 Galip Geldi

Gülnar Belediye Spor Tarsus Reşadiye Spor Karşısında 6-1 Galip GeldiYerel Amatör Ligde mücadele eden takımımız Gülnar Belediye Spor bugün kendi sahasında ağırladığı Tarsus Reşadiye Spor takımını 6-1 mağlup etti. Kendi sahasında üst üste galip gelen Gülnar Belediye Spor başarısını sürdürmeye devam ediyor. Teknik Direktör İbrahim Küçükışık oyunculara verdiği taktikle maça hızlı başlayan Gülnar Belediye Spor attıkları gollerle rakibini 6-1 mağlup etti.
Maç sonunda açıklama yapan Gülnar Belediye Spor Teknik Direktörü İbrahim Küçükışık;’’Öncelikle bizleri bu yolda yalnız bırakmayan, bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür ediyorum.  Futbolcularımı da gösterdikleri mücadelelerinden ve başarılarından dolayı kutluyorum. Gülnar Belediye Spor olarak taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz. İnşallah desteklerinizle daha çok başarılara imza atacağız’’dedi.