Başkan Kocamaz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri İshaklar Köprüsünde İncelemelerde BulundularMersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Bozyazı Belediye Başkanımız Mehmet Ballı, Aydıncık Belediye Başkanımız Ferat Aktan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet tanıtımı ve gezi programı kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülnar İlçemize kazandırılan Şehidimiz Hacı Mustafa Can’ın adının yaşatıldığı İshaklar Köprüsünde incelemelerde bulundular.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Mehmet Akça  köprü ile ilgili verdiği bilgilerde;’’40 yılı aşkın süredir söz verilen ancak bir türlü hayata geçirilemeyen eski ve tehlikeli durumu nedeniyle vatandaşlarımızın Sırat Köprüsü  adını verdiği İshaklar Köprüsüne Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın talimatıyla yaklaşık 1,5 yıl önce müdahale edilmişti. Mersin Büyükşehir Belediyemiz tarafından Mevcut köprünün hemen yanına çift şeritli bir köprü inşa edilerek yeni ve güvenli köprü hizmete sunuldu. 3,5 ay gibi kısa bir sürede tamamladığımız bu köprümüzle vatandaşlarımıza daha güvenli köprümüzü sunduk. Ayrıca Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın talimatıyla İshaklar Köprüsü’ne Gülnar İshaklar Mahallemizden Şehidimiz P. Sözleşmeli Er Hacı Mustafa Can'ın adı verilmiştir’’dedi.
Köprü incelemelerinin ardından Geçtiğimiz günlerde şehitlik mertebesine ulaşan Gülnar İshaklar Mahallemizden Şehidimiz P. Sözleşmeli Er Hacı Mustafa Can'ın baba evine ziyarette bulunularak şehidimizin ruhuna dualar okundu.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel; ‘’İshaklar Mahallemize kazandırılan köprü ve Gülnar İlçemize yapılan bütün hizmetler için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Geçtiğimiz günlerde şehitlik mertebesine ulaşan Gülnar İshaklar Mahallemizden Şehidimiz P. Sözleşmeli Er Hacı Mustafa Can’a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum’’dedi.