Başkan Kocamaz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Gülnar Soğuk Hava Deposunda İncelemelerde BulundularMersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Bozyazı Belediye Başkanımız Mehmet Ballı , Aydıncık Belediye Başkanımız Ferat Aktan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet tanıtımı ve gezi programı kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülnar İlçemize kazandırılan Gülnar Soğuk Hava Deposunda incelemelerde bulundular.
Gülnar ilçemizin Taşoluk Mahallesinde bulunan 2015 yılında faaliyete geçirilen ve 2 yıldır Gülnar ekonomisine katkı sağlayan Gülnar Soğuk Hava Deposu hizmet vermeye devam ediyor. Soğuk Hava deposu üreticilerimiz ürünlerine katma değer sağlıyor. Üreticilerimiz depo sayesinde depolama sorunlarından kaçmak için ürünü dalındayken düşük fiyata satmak zorunda kalmıyor. Soğuk Hava Deposu işçi istihdamı sağlamanın yanı sıra İlçe ekonomisine de yaklaşık 7 milyon katkı sağlamakta.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel; ‘’ Üreticilerimizi düşünerek Gülnar’da bir ilke imza atan Soğuk Hava deposunu İlçemize kazandıran Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyorum’’dedi.