Başkan Kocamaz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Gülnar Yeni Otogarında İncelemelerde BulundularMersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Bozyazı Belediye Başkanımız Mehmet Ballı , Aydıncık Belediye Başkanımız Ferat Aktan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet tanıtımı ve gezi programı kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülnar İlçemize kazandırılan Gülnar Yeni Otogarında incelemelerde bulundular.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Doğan Yeni otogar hakkında verdiği bilgelerde ‘’ Gülnar İlçemizde 2016 yılında projelendirilen ve 2017 yılında Gülnar’da tamamlanmasına az kalan otogarımız 6500 metrekare alanda bulunup 4000 metrekare kapalı alana sahiptir. Tesisimizin içerisinde 13 araçlık peron, 17 araçlık sivil araç otoparkı, 2 adet engelli otoparkı, 12 adet ofis, kuaför odası, şoförler odası, müdür odası, idari odalar, bay- bayan mescid, emzirme odası, bekleme salonları, kafeterya bulunmaktadır. Ayrıca Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından otogar içersinide  4 derslikli etüt merkezi oluşturulacağını belirtti.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel; ‘’ Gülnar İlçemize yapılan bütün hizmetler için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanetin Kocamaz’a , ekibine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim’’dedi.