Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Yardımlarına Devam EdiyorGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Gülnar Çavuşlar Mahallesinde ve Akdeniz Mahallesi Akçayayla Mevkiinde ihtiyaç sahiplerine ulaşarak yardımlarını gerçekleştirdi. İhtiyaç sahiplerine gıda ve eşya yardımı yapıldı.
Gülnar’ın en ücra köşelerine kadar ulaşan Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası ihtiyaç sahiplerini belirleyerek yardımlarını yapmaya devam edecek.  Ayrıca Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Gülnar Merkez, Kuskan, Zeyne ve Büyükeceli Şubelerimizde de hizmet vermeye devam ediyor.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;’’ Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz. Bizler İhtiyaç sahiplerine ulaşıp yardımlarımızla onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Çok şükür de yardımlarımızla amacımıza ulaşıyoruz. Şu anda Gülnar Merkez, Kuskan, Zeyne ve Büyükeceli şubelerimiz hizmet vermekte. Şubelerimize gelemeyen vatandaşlarımızın yardımlarını da personellerimiz ile birlikte kendilerine iletiyoruz. Yardım severlerimizin Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımları devam ettikçe bizde Gülnar Belediyesi olarak daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp yardımlarımızı devam ettireceğiz’’dedi.