Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığı Bahçesinde Parke Döşeme Çalışmalarımız TamamlandıGülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatıyla Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İlçede bulunan Jandarma Komutanlığı’nda çevre düzenleme ve parke taşı çalışması tamamlandı.
Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Günel, her zaman güvenlik güçlerimize destek olduklarını ve bu kapsamda Jandarma bahçe düzenlemesi ve parke taşı çalışmasının yapıldığını kaydetti. İlçemizdeki Jandarma Komutanlığının çok düzenli ve kaliteli alanlara sahip olmaları için Belediye olarak elimizden gelenin fazlasını yapma gayretindeyiz. Bu kapsamda bugüne kadar birçok kurumlarımızda da çevre düzenlemesi, yeşil alan, parke döşeme ve çocuklara oyun alanları kazandırdık.
Bizim için güvenlik güçlerimiz ne kadar önemliyse onların yaşam alanlarının da kaliteli alanlar olması gerektiğini düşünüyoruz” diye konuşan Başkan Günel, Gülnar Belediyesi olarak kurumlara olan desteklerinin her alanda devam edeceğini belirtti.