GÜLNAR BELEDİYESİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ GİYİM GIDA YARDIMLAŞMA BANKASINDAN TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMIGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası yardımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Yapılan giyim, gıda, eşya yardımından ayrıca engelli vatandaşlarımızı da unutmayan Gülnar Belediyesi, Ayvalı Mahallesinde yaşamını sürdüren bir engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye yardımı yaptı.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Günel;’’Sosyal belediyecilik anlamında, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, engelliler konusunda çok hassas olduğunu ifade etti.
Engellilerin hayatını kolaylaştırmak adına her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade eden Günel, " Engelli veya engeli bulunmayan, bize ihtiyacı olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. İhtiyaçlar doğrultusunda kapımızı çalarak bize ulaştıkları takdirde yapılabilecek tüm hizmetleri yapma gayreti içerisinde oluruz. Bu gün olduğu gibi bu günden sonra da engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz’’dedi.
Engelli vatandaşımız ise tekerlekli sandalye için Başkan Günel ve ekibine teşekkür etti.