GÜLNAR BELEDİYESİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ GİYİM GIDA YARDIMLAŞMA BANKASINDAN ÇADIRDA YAŞAYAN AİLEYE YARDIM ELİ UZANDIGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası İshaklar Mahalles´nde yaşamlarını çadırda sürdürmek zorunda kalan aileye yardım elini uzattı.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası tarafından yardım yapılıyor.
İshaklar Mahallemizde de yaşamlarını çadırda sürdürmek zorunda kalan aileye özellikle kış şartlarına uygun eşya ve giyim yardımı yapıldı.
Ailenin ihtiyaçlarını karşılayan Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası personelleri yardımlarına hız kesmeden, en iyi şekilde devam edeceklerini bildirdiler.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Günel; ‘’ Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankasını ihtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, onlara yardım etmek, onların yüzlerini güldürebilmek için kurmuştuk. Çok şükür yardımlarımızla da amacımıza ulaşıyoruz. Yardımlarımız ilçemizin en ücra köşelerine kadar yapılıyor. Bu gün de İshaklar mahallemizde yaşamlarını çadırda sürdürmek zorunda kalan ailemize yardımlarımızı ilettik. Bizlere bu konuda yardımcı olan, yardımlaşma bankamıza yardımda bulunan tüm yardımseverlerimize ve esnaflarımıza teşekkür ederim’’dedi.