GÜLNAR BELEDİYESİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ GİYİM GIDA YARDIMLAŞMA BANKASI KUSKAN ŞUBESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE YARDIMGülnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmet veren "Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası" ile yüzlerce kişiye yardım eli uzatılıyor.
Yardımlaşma Bankamızla yeni hizmetimiz ile belirlenen mahallelere şubelerimizi açarak uzaktaki vatandaşlarımızın bizlere daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz. İlk olarak Kuskan Mahallemize açtığımız şubemiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.
Kuskan Mahallemizde de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz belirlenerek şubemizde yardımlarımız gerçekleşti. Öğrencilerimize okul eşyası yardımı ve kış aylarına uygun kıyafet, ayakkabı yardımları yapıldı.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Gülnar Belediyesi çatısı altında hizmet veren giyim gıda yardımlaşma bankamızın şubeleri hizmet vermeye devam ediyor. Gülnar'lı hemşerilerimizin çok hayırsever olduğunu, sosyal konulara önem verdiğini görüyorum. Geçmişimize, kültürümüze, medeniyetimize bağlı bir ülke olarak, sadece ekonomik kalkınma, sadece refah seviyesinin yükseltilmesi değil, toplum için yapılan işlere de önem veriyoruz. "Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ve Yardımlaşma Bankası yardım merkeziyle sosyal yardımlaşmayı güçlendirici, alan el ile veren elin birbirini görmediği, her şeyin kayıt altında tutulduğu bir sistem oluşturduk. Açtığımız yardım merkezinde hiçbir siyasi amaç gütmeden, ayrım yapmadan yardıma muhtaç herkese yardım ediyoruz. İlk olarak da Kuskan Mahallemizde açtığımız şubemiz de öğrencilerimizi de unutmadık. Bizlere bu konuda yardımcı olan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.