Gülnar Belediyesi Pazar Yerinde Stant Açmaya Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Pazar Yerinde Stant Açmaya Devam EdiyorGülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda Basın, Yayın ve Halkla ilişkiler tarafından pazaryerine stant açılarak vatandaşlarımızla yakından ilgilenip vatandaşların istek ve şikayetleri not alınıyor.Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Gülnar Belediyemiz tarafından yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında vatandaşlarımız bilgilendiriliyor.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel Gülnar Belediye standımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla yakından ilgilendi. Başkan Günel, daha sonra Cuma pazarında esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel standımızda yaptığı açıklamada’’Vatandaşlarımızla daha yakından ilgilenebilmek için onların şikayetlerini, isteklerini not alıp çözüm yolu bulmak için böyle bir stant çalışması başlattık. Vatandaşlarımız da bu çalışmamızdan dolayı memnun. Bu çalışmamız her Cuma Pazar yerimizde devam edecek’’dedi.
Gülnar Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler olarak her hafta Cuma günü Pazaryerinde standımız açılacaktır.