“GÜLNAR OKUYOR”

“GÜLNAR OKUYOR”2000 Öğrenci kitap okumak İçin toplandı. Gülnar’da Gülnar Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla merkez okullarda okuyan 2000 öğrenci ve öğretmenlerinin de katılımıyla Perşembe günü Gülnar Futbol sahasında “Gülnar Okuyor” projesi kapsamında bir araya gelindi. Proje kapsamında öğrencilerin kitap okuma alışkanlığının arttırılması ve okumanın önemine vurgu yapmak için OKU figürü oluşturuldu ve 20 dakika kitap okundu. Gülnar Okuyor projesinde öğrencilere Gülnar İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, İlçe Müftüsü Bilal Kadı, SGK Müdürü Mustafa Aydemir, Siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, öğretmenler ve vatandaşlar eşlik etti.