MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Gülnar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Muhtarlar Günü Kutlama Programı gerçekleşti.
Gülnar Hükümet Konağı önünde gerçekleşen programa; Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.
Program saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okunmasıyla başladı. İlçe muhtarları adına Gülnar Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Çalık tarafından Atatürk büstüne çelenk konuldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gülnar Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Çalık yaptı.
Muhtarlarımız Programın ardından Gülnar Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde tebrikleri kabul ettiler.