Sıcak Asfalt Çalışmalarımız Akdeniz Mahallesinde Devam Ediyor

Sıcak Asfalt Çalışmalarımız Akdeniz Mahallesinde Devam EdiyorMersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi tarafından koordineli yürütülen sıcak asfalt çalışmalarımız Akdeniz Mahallesi Kavaklı Dam sokakta devam etmektedir. Çalışmalar, Akdeniz Mahallesinde tamamlanmak üzere olup tamamlandıktan sonra sıcak asfalt çalışmalarımız belirlenen diğer mahallelerde devam edecektir.
Çalışmalarda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklama;'' Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi olarak kış aylarının yaklaşması nedeniyle yol çalışmalarımıza hız verdik. Sathi Kaplama asfalt, Sıcak asfalt, Parke ve serme sıkıştırma çalışmalarımızla vatandaşlarımıza ulaşımlarında kolaylık sağlayıp toz ve çamurdan kurtaracağız. Sıcak Asfalt çalışmalarımız şu anda Akdeniz Mahallemizde devam etmektedir. Çalışmalarımızın Akdeniz Mahallemizde tamamlanmasının arından plan dahilindeki diğer yollarımızda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'a teşekkür ediyorum''dedi.