Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Yardım Elini UzatıyorBelediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaşılıp yardımlar iletiliyor.
Arıkuyusu Orta Mahalle ve Üçoluk Cevizli Mahallesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evleri yeni eşyalarla döşenerek, gıda yardımı yapıldı. İhtiyaç sahiplerimize bu sayede daha yaşanılabilir bir ortam hazırlanıyor.
Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamız sayesinde ihtiyaç sahibi ile yardımsever vatandaşlarımız arasında bağ kurularak yardımlar ulaştırılıyor.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;’’ Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz. İhtiyaç sahibi vatandaşımız ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun onlara ulaşmaya devam edeceğiz. Mahallelerimize açtığımız şubelerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bizi ulaşmalarını kolaylaştırıyoruz. Yardım severlerimizin  Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımları devam ettikçe bizde Gülnar Belediyesi olarak daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp yardımlarımızı devam ettireceğiz’’dedi.