EKİM AYI VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI YAPILDI

EKİM AYI VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI YAPILDIVatandaşlarımızla doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmak suretiyle vatandaşın istek, öneri ve şikayetlerini alıp değerlendirmek amacıyla Gülnar Kaymakamlığımız ve Gülnar Belediyemiz Başkanlığında düzenlenen Halk Toplantısı, Muhtarlar Toplantısı ve Güvenlik Toplantısı İlçe Kaymakamımız Ekrem GÜNGÖR ve Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar Başkanlığında Gülnar Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantı İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör,  Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, Daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşti.
İlçe Halkımızın istek, öneri ve şikayetlerinin dinlendiği toplantıda ayrıca Muhtarlarla Gülnar merkez ve mahalleleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve yapılabilecek hizmetler hakkında konular ele alındı. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Yardımcımız tarafından sorunların çözümü için ilgili daire amirlerine gerekli talimatlar verildi.